Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
ХАРАКТЕРИСТИКА: Metabo DS 175 - професионални електроинструменти с две окръжности, част от нова линия на METABO шлифовъчни колела с диаметър 125-200 милиметра. Това е третият по големина в състава. Той използва 175 мм диаметър кръгове и е подходящ за задачи, които изискват висока мощност. Този модел е идеален за използване в професионални семинари, както и за лично ползване в гаражи. За кръговете на въртене Metabo DS 175 отговаря с асинхронен двигател. Мощен и не изисква постоянно и често обслужване, работи по-тихо и произвежда по-малко разсейващи и неприятни вибрации. Инструментът използва два кръга на същия диаметър (175 мм). И двата кръга са оборудвани с предпазни капаци за да се предотврати случаен контакт с работния обхват, както и защитно стъкло, което предотвратява освобождаването на искри в очите на потребителите .
Изключително компактна машина с ниски нива на шум и вибрации. Смяната на диска е бърза и лесна, а предпазителите са големи, максимално защитаващи очите.

Шмиргел Metabo DS 175 /2980об. /мин. /

Технически параметри:
 
  •     Дискове с размер: 175 х 25 х 32 mm
  •     Обоорти на празен ход 2980 / мин.
  •     Номинална консумирана мощност 500 W
  •     Изходна мощност 310 W
  •     Засмукване, вътрешен диаметър 35 mm
  •     Тегло: 14,5 кг
Окомплектовка:
  1. Очила
  2. Шестограм
Продукт известен още и като DS175
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^